Januari 2019

2019 års säsong är runt hörnet..

2019 års säsong är runt hörnet..

Säsongen 2018 är utvärderad och ligger nu i historien. All min nya kunskap och utvecklande erfarenheter är sorterade och väl lagrade i mitt s.k. bagage. Jag lägger nu blicken på 2019 och vad som komma skall. En ny säsong är i fokus och jag ser fram emot vad den har att erbjuda!

Några av årets mål är:

  • Knipa min första proffsseger på internationell mark.
  • Topp-10 på LETs Order of Merit

Läs mer här...

Säsongen sätter fart i mitten av februari och därefter rullar det på. Under årets gång kommer jag kunna lägga mest fokus på LET och inte använda mig av lika mycket inslag av LETAS-tävlingar som tidigare säsonger. Däremot kommer jag ta till ett par tävlingar på LETAS/SGT om det ges möjlighet och passar in i mitt schema. Se mitt preliminära spelschema i mer detaljrik version här.

En nyhet för 2019 är att jag är tillbaka som representant för Varbergs GK och det ser jag mycket fram emot. Jag är glad över att vara tillbaka på "hemmaplan" och är nyfiken på vad allt detta kan leda till. Om ni inte läst och tagit del av nyheten sen tidigare, klicka här.

Häng med på min resa..

Jag hoppas att alla ni som vill hänger på och fortsätter vara med och följer min resa och utveckling! Jag försöker uppdatera er och hålla er informerade i den mån som det går.

Prenumererar du inte redan på mitt nyhetsbrev? Då rekommenderar jag att du går in och registrerar dig som prenumerant här. Genom nyhetsbrevet får du kontinuerliga mailutskick och blir därmed först med att få de allra senaste nyheterna och de mest aktuella händelserna relaterat till min satsning. 

För mer "vardagliga" och tätare uppdateringar hänvisar jag till Facebook. Följ och "gilla" Lynn Carlsson Golf Professional och hjälp mig nå 1000 följare!

Jag ser fram emot att om några veckor få komma tillbaka till Australien efter 3 år och pegga upp för 2019. Jag är taggad till tårna och hoppas ni är likaså - NU kör vi!

Hälsningar Lynn