Februari 2018

Blicken på 2018..

 Blicken på 2018..

Säsongen 2017 är utvärderad och ligger nu i historien. De nya erfarenhterna och min nya kunskap som jag samlat på mig är nerpackad och nu är det fokus på 2018. Jag ser fram emot en ny säsong och nya tävlingar på Ladies European Tour. Med ytterligare erfarenhet och ännu mer kunskap i bagaget känner jag mig mer redo än någonsing!

Med en 69e-plats på LETs Order of Merit 2017 behåller jag min kategori som jag även har haft under de senaste säsongerna. Detta betyder att jag kommer få spela i princip alla tävlingar tillhörande LET under hela 2018.

Några av årets mål är:

  • Knipa min första proffsseger på internationell mark.
  • Spela min första major.
  • Genomföra tredje upplagan av Lynn Carlsson Challenge.

Säsongen sätter fart i slutet av februari och därefter rullar det på. Under årets gång kommer jag lägga in lite inslag av LETAS-tävlingar, samt tävlingar på svenska touren om det ges möjlighet, passar in och jag vill hitta tävlingstillfällen på "hemmaplan". Jag kommer lägga mest fokus på mina tävlingar på LET samt Major-kvalen under året, då det är min huvudsakliga spelnivå. Se mitt tävlingsschema här.

Jag hoppas ni som vill, hänger på och fortsätter vara med och följa min resa! Jag försöker uppdatera er och hålla er informerade i den mån som går. För mer "vardagliga" och tätare uppdateringar rekommenderar jag Facebook. Följ mig och gilla Lynn Carlsson Golf Professional.

Jag ser fram emot att inom kort få pegga upp i Sydafrika för 2018. Jag är taggad till tusen och hoppas ni är likaså - nu kör vi!

Hälsningar Lynn