Augusti 2017

Lynn Carlsson Challenge 2017

Lynn Carlsson Challenge 2017

Årets upplaga av Lynn Carlsson Challenge blev en lyckad tillställning. Den 14 augusti befann vi oss på Varbergs Golfklubb, Östra banan, och var sammanlagt 25 deltagare. Vädret var strålande och vi hade optimala förutsättningar för att få en lyckad dag tillsammans. Det var en fantastisk dag och det har jag många att tacka för!

Jag vill framförallt rikta extra tack till alla ni som varit delaktiga och bidragande till den här dagen och på så vis gjorde den jättelyckad. Alla deltagare, alla min sponsorer, partners samt privatpersoner som är involverade och gör min satsning möjlig och det minsta jag kan göra är att försöka bjuda tillbaka med en dag som denna! Även jättestort tack till mina proffskollegor som var med och stöttade upp varje lag och bjöd på fin fin golf under värmande sol och blå himmel!

Stort grattis alla vinnare av Lynn Carlsson Challenge 2017:

  • Göran Borg, bästa amatör (69 slag netto)
  • Isabella Ramsay, bästa proffs (70 slag brutto)
  • Martin Carlstein, längsta drive (herr)
  • Eva Odén, längsta drive (dam)
  • Martin Rydberg, närmast hål (83 cm)
  • Lag Josefin, bästa lag, bestående av: Susanne Carlsson, Martin Rydberg och Håkan André.

Tack till min organisatör och hjälpreda Håkan André, jag hade aldrig kunnat eller orkat ro ihop tävlingen utan din hjälp! Tack till Varbergs Golfklubb för att vi fick vistas på vackra Östra under denna dag. Tack till alla som bidragit med fantastiska gåvor till vårt oerhört fina prisbord. Och även tack till restaurangen för den goda mat som ni serverade oss och på så sätt gav oss energi från start till mål!

2018 siktar vi på att spetsa tävlingen ytterligare lite till och en ännu bättre och ännu roligare upplaga av Lynn Carlsson Challenge. Jag hoppas ni alla hade en lika bra dag som jag och att ni är laddade och taggade på att komma åter 2018! STORT TACK till alla som gjorde dagen möjlig att genomföra på den nivån jag önskade, jag är evigt tacksam!