December 2018

Lynns tillbakablick på 2018

Lynns tillbakablick på 2018

Återigen har en golfsäsong skrivits in i historien och för att med få ord säga någonting om 2018, så har det varit mitt bästa år i karriären hitintills.

Välbehövlig vila inför en ny rolig säsong

I skrivandes stund har jag precis tagit ut klubborna igen för att sätta igång min off-season efter att ha varit utan klubbor sedan den sista tävlingen i Spanien avslutades för två veckor sedan.

Året närmar sig sitt slut och 2018 års säsong sträckte sig från mitten av februari till slutet av november, så ja, jag måste ändå erkänna att vilan som jag tagit (i alla fall från golf) har varit givande och välbehövlig. Och tack vare den är jag ännu mer laddad och redo för att blicka mot 2019!

Ett givande 2018 med ökad trygghet och lyckade resultat 

Vad som legat i mycket fokus i mina tidigare årliga summeringar är väl just om jag har klarat kortet på LET eller inte (jag kom …… på Order of Merit), men i år känns det annorlunda och jag ser det utifrån ett annat perspektiv.

Att jag var klar till 2019 visste jag rätt tidigt i år efter att jag presterade bra på tävlingar och de topp-placeringarna som det resulterade i. Så jag måste säga att det funnits en annan trygghet och ett aningen annat fokus i mig själv och mitt spel sen jag insåg att nästkommande spelår på LET var säkrat.

Förra året hade jag stor press i de avslutande tävlingarna, vilket jag klarade av och jag tog mig an utmaningen bra, men att få känna, säga och tänka ”här hör jag hemma”, ”här vill jag vara”, ”jag är en del av det här” är skillnad. Jag skulle vilja säga att nästan oavsett vad det gäller tycker nog de allra flesta att det är en enda stor, skön känsla att få känna så.

Så ja, det har varit min bästa säsong resultatmässigt på LET sen jag tog min spelrätt i december 2014, men det finns också så många andra delar som kommer upptill alla resultat och siffror, som jag väljer att fokusera mer på. Och det är de sakerna som gör mig stolt och glad över att ha åstadkommit under det gångna året.

Nöjd med årets utveckling inom många områden

Det ligger så mycket mer detaljer bakom alla golfslag, mina resor, alla träningstimmar (både i gymmet och på golfbanan), mina scorer, under tävlingarna och så vidare som är svåra att se. Antingen som en utomstående person eller faktiskt också som den personen som är mitt uppe i det, i detta fallet jag.

Men när man landar och blickar bakåt, bryter ner allting i detalj och får se och känna den där utvecklingen som skett, i olika fokusområden som jag har, både stora som små, ja då blir i alla fall jag extra motiverad och inspirerad att fortsätta ”grinda”! 

Ett stort tack för det stora stödet

Alla nya upplevelser, olika erfarenheter och situationer som jag befinner mig i och får vara med om leder till något utvecklade och lärorikt och för mig personligen så får 2018 symbolisera just det. 

Jag vill med detta runda av för 2018 och påbörja 2019 lite i förväg så jag hinner med allt som göras skall innan säsongsstarten 2019 görs andra veckan i januari. Och då också passa på att hylla och tacka alla runt omkring.

Jag börjar med att rikta ett extra stort tack till min familj och pojkvän, mina sponsorer/partners, tränare/coacher och vänner för allt ni ställer upp på och stöttar mig i! Utan er hade denna satsning aldrig blivit, eller gått att göra, i samma anda som den är.

Jag vill såklart också tacka alla ni som följer mig, hejar och via olika sociala kanaler och liknande tar er tiden att skriva och peppa! Att få känna det stödet gör mig väldig tacksam.

Med blicken mot säsongen 2019

Nu ser jag fram emot de sista veckorna av 2018 och att därefter få kicka igång 2019!

Tills vidare kommer jag jobba på olika förändringar och utvecklande delar för att optimera min satsning ännu mer, så se till att hålla er uppdaterade och spana efter nyheter som presenteras framöver…

...tills dess... ta hand om er & God jul! :)

/Lynn