December 2017

Summering av säsongen 2017

Summering av säsongen 2017

Ytterligare en säsong har flugit förbi och jag har nu kunnat landa i att 2017 års tävlingssäsong är slut och att jag nu fortsätter blicka bakåt och utvärderar 2017 och därefter framåt på 2018!

Jag har återigen fått uppleva så mycket under årets gång, många nya erfarenheter är med mig i bagaget och jag har stött på nya situationer som jag fått hantera i den mån jag kan just där och då. Väldigt lärorikt, oavsett var jag är i världen och det är just det som min utveckling består en stor del utav. Nu har jag varit hemma i Sverige i cirka 3 veckor och en välbehövlig och längre ledighet har precis avslutats. 

Kortet säkrat 2018 

För er som ännu inte vet, kan jag meddela att mitt LET-kort är säkrat inför 2018 efter att ha slutat på en 69:e-plats på LETs Order of Merit, vilket såklart är skönt, även om jag strävade och siktade högre.

Vad jag framförallt är glad över är min insats under de tre tävlingsveckorna under november månad. Jag åkte iväg och var fullt medveten om att jag behövde spela bra och leverera för att få fortsatt spelrätt nästkommande år, vilket jag också lyckades med att åstadkomma och jag klättrade cirka 35 placeringar på rankinglistan de veckorna.

Min första seger

Generellt sätt har säsongen 2017 varit ett steg i rätt riktning. Jag har knipit min första seger som proffs, vilket var Match-SM i juni månad. Jag har en snittscore på +0,5 slag över par under 55 spelade ronder vilket är ytterligare ett snäpp lägre än året 2016. Jag har samlat på mig fler nya erfarenheter och framförallt har jag många fler golfhål och golfslag med mig in i den kommande säsongen. 

Jag vill rikta ett extra mycket och stort tack till min familj, min pojkvän, mina sponsorer, tränare och vänner för allt ni gör för mig och stöttar mig i! Utan er vid min sida hade min satsning aldrig blivit eller kunnat vara densamma! Jag vill självklart också tacka alla ni som följer och hejar på mig på alla möjliga vis och på alla olika plattformer! Att ha ett sådant stöd är helt fantastiskt.

Följ mig gärna

Nu ser jag fram emot att sätta igång hårdträningen inför 2018, håll utkik här för ytterligare uppdateringar och nyheter fram över... Både här på hemsidan, facebook och liknande.
Till dess, ta hand om er!