Januari 2019

Tack Ringenäs, Hej...

Lagom till att 2019 har börjat ta fart och lämnar startgroparna har jag i samband med en flytt och ett större miljöbyte upptill detta också gjort andra förändringar.
Jag kommer inför 2019 byta hemmaklubb och därav detta publicerade inlägget..

Jag vill rikta ett stort tack till Ringenäs GK för de senaste fyra säsongerna som jag fått vara en liten del av er stora golffamilj. Ni välkomnade mig varmt med öppna armar och har stått bakom mig från dag ett, och det är jag väldigt tacksam över. Jag har många minnen som ligger mig varmt om hjärtat och som jag kommer bära med mig resten av mitt liv, både på och utanför golfbanan. Ni har fått vara med och uppleva mitt rookie-år på LET 2015, min första proffs-vinst 2017, min major-debut 2018 och mycket mycket mer.. Jag har genom åren stolt representerat er runt om i världen samt i hela fyra stycken Lag-SM. Inte nog med det har vi tillsammans lyckats åstadkomma ett SM-Guld 2015 och efter det tre raka SM-Silver. Jag vill tacka alla medlemmar, personal, tränare, klubbkamrater och lagkompisar som stöttat mig genom åren, och jag hoppas att ni alla vill hänga med på den fortsatta resan som väntar mig. Fortsätt göra det ni gör, för ni gör det riktigt bra :) 

Nu väntar en ny epok i mitt liv, precis som det gjorde för ungefär fem år sedan, och jag ser fram även emot den och vad som väntar mig. Jag är väldigt glad över att få komma ”hem” igen där mitt ursprung bor och jag kan gladligen presentera att jag från 2019 kommer representera Varbergs GK.
Jag är nyfiken och taggad på vad som komma skall. Jag är på sätt och vis tillbaka på "hemmaplan" och jag ser fram emot kommande tid och det som väntar runt hörnet...

Tack RIGK & Hej VBGK!