September 2016

Vad har varit - vad kommer härnäst

Vad har varit - vad kommer härnäst
Den senaste perioden har varit ganska intensiv och jag har framförallt tävlat lite mer tätt inpå till skillnad från den första halvan av året :) Senast var jag i Spanien och Marbella för en tävling på LET. Det blev en vecka som inte uppfyllde mina förväntningar och med en missad cut med 1 slag fick jag inte ut det jag ville riktigt spelmässigt och det var jag väldigt besviken över.

MEN det kommer nya tävlingar och nya möjligheter och det är bara att dra lärdomar och träna vidare för att göra det bättre nästa gång! Jag vet vad jag kan, och med mycket tålamod i kombination av träning och fokus på rätt saker kommer jag successivt utvecklas, oavsett resultat och plötsligt kommer de släppa rejält.
 
Resterande tävlingar året ut är bara på LET. Vill ni se ett mer detaljerat schema hittar ni det under den här länken. Eller se huvudmenyn och fliken "Tävling" här ovanför. Härnäst väntar denna veckan på hemmaplan innan jag åker till Frankrike en vecka, 3-10 oktober. Då får jag med mig pappa på bagen som alla andra tävlingar på LET 2016, men även mamma denna gången som extra stöd vid sidan om! Ser fram emot en rolig och bra vecka i Biarritz!
 
Håll utkik både här och på min Facebook-sida för uppdateringar och nyheter, men främst på Facebook under tävlingar då det är den jag använder för att nå ut till er under just tävlingsveckor :) Ha det gott, Lynn