Bakom varje slag finns ett "Vi"

I den satsning jag gör står jag inte ensam. Även om jag rent fysiskt står ensam vid varje golfslag som ska slås på tävlingsarenan, så känner jag ett enormt stöd och uppbackning från både tränare, familj, sponsorer och vänner m.fl. Bakom mig som individuell idrottare finns flera beundransvärda personer och en del av dessa kan du ta del av nedan.

Mitt team består av de viktigaste personerna för mig och för min helhet som proffesionell golfspelare. Varje enskild individ har ett eller flera specifika kunskapområden som kan hjälpa mig att utvecklas och vi jobbar tillsammans i rätt riktning!

Mitt team består av:

Jan "Janne" Carlsson - Tränare & Caddie
Mannen som jag i princip kan använda vilken titel som helst till. Pappa, vän, tränare, caddie mfl. Som främst golftränare och caddie utgör Janne en stor del av min satsning. Det finns ingen annan som förstår mig så lätt innan jag ens hunnit uttrycka mig. Vi har en speciell relation där vi ställs inför flera utmaningar. Allra främst och avgörande för vårt samarbete är att tillsammans vara noggranna och duktiga på att växla kostym beroende på vilken miljö vi befinner oss i. Oavsett om det är innanför repen på golfbanan eller i våra privatliv.

Camilla Bryngelsson - Mental-/Helhetscoach
Camilla är en speciell individ och en oerhört viktig person för mig som både människa och golfspelare. Vi har jobbat tillsammans i över sex år och har tagit stora kliv framåt och utvecklats enormt på vissa plan. Camilla är någon jag kan prata med om allt, alla mina känslor och tankar kring livet, oavsett om det är på eller utanför golfbanan. Vi strävar alltid efter att jag ska ha en bra balans i livet och jobbar stenhårt och strukturerat mot att bli en bättre människa och golfspelare på alla plan. Vill ni själva kontakta Camilla, besök Kraftfull Hälsa & Coaching för mer information.

Fredrik Wetterstrand - Bollplank inom främst statistik, närspel & puttning
Fredrik är en enastående och unik person som besitter oerhört mycket kunskap och expertis inom många delar av golfspelet. Jag träffade Fredrik första gången vid 12-års ålder och sedan dess har vi under flera tillfällen träffats i sammanhang. I samband med min flytt till Halmstad fick jag tillgång till Fredrik mer regelbundet och han blev naturligt en större del i mitt team. TIll Fredrik vänder jag mig om jag vill bolla olika resonnemang, behöver tips eller råd inom olika golfrelaterade funderingar.

Roine Johannessen - Fystränare & Naprapat
Roine är en fantastiskt duktig och erfaren naprapat som gör sitt arbete med stort driv och engagemang. Jag kom i kontakt med Roine hösten 2018. Sedan dess ser vi tillsammans till att min kropp är i fas och han hjälper mig att förbättra mina svaga länkar. Roine är otroligt professionell och engagerad, han förser mig med väl uttänkta och skräddarsydda träningsprogram. Som i sin tur hjälper mig att optimera min förmåga att prestera, både i gymmet och på golfbanan. Roine driver Take Care i Laholm!

Håkan André - Kommunikation
Håkans stora kontaktnät och kunskapsbank inom kommunikation förenklar min vardag som golfproffs. Han hjälper mig att på ett enkelt sätt kunna använda internet och sociala medier för att nå ut till mina följare i en största möjliga räckvidd. Håkan kan jag alltid vända mig till när det kommer till att bolla saker inom denna del av min satsning och ställer alltid upp i sin positivaste attityd. Vill ni komma i kontakt med Håkan och hans team, besök André med Vänner.

...Övriga personer, men minst lika viktiga
Min mamma, Susanne
Min storasyster, My (med familj inkluderad)
Min sambo, Oscar 
Mina vänner samt övrig släkt & familj
Mina sponsorer och samarbetspartners