Bakom varje slag finns ett "Vi"

Mitt team består av:

Jan "Janne" Carlsson - Tränare & Caddie
Mannen som jag i princip kan använda vilken titel som helst till. Pappa, vän, tränare, caddie mfl. Som främst golftränare och caddie utgör Janne en stor del av min satsning. Det finns ingen annan som förstår mig så lätt innan jag ens hunnit uttrycka mig. Vi har en speciell relation där vi ställs inför flera utmaningar. Allra främst och avgörande för vårt samarbete är att tillsammans vara noggranna och duktiga på att växla kostym beroende på vilken miljö vi befinner oss i. Oavsett om det är innanför repen på golfbanan eller i våra privatliv.

Camilla Bryngelsson - Mental-/Helhetscoach
Camilla är en speciell individ och en oerhört viktig person för mig som både människa och golfspelare. Vi har jobbat tillsammans i över sex år och har tagit stora kliv framåt och utvecklats enormt på vissa plan. Camilla är någon jag kan prata med om allt, alla mina känslor och tankar kring livet, oavsett om det är på eller utanför golfbanan. Vi strävar alltid efter att jag ska ha en bra balans i livet och jobbar stenhårt och strukturerat mot att bli en bättre människa och golfspelare på alla plan. Vill ni själva kontakta Camilla, besök Kraftfull Hälsa & Coaching för mer information.

Anders Benktander - Naprapat/Massör
Mer text kommer inom kort.

Håkan André - Kommunikation
Håkans stora kontaktnät och kunskapsbank inom kommunikation förenklar min vardag som golfproffs. Han hjälper mig att på ett enkelt sätt kunna använda internet och sociala medier för att nå ut till mina följare i en största möjliga räckvidd. Håkan kan jag alltid vända mig till när det kommer till att bolla saker inom denna del av min satsning och ställer alltid upp i sin positivaste attityd. Vill ni komma i kontakt med Håkan och hans team, besök André med Vänner.

...Övriga personer, men minst lika viktiga
Min mamma, Susanne
Min storasyster, My (med familj inkluderad)
Min sambo, Oscar 
Mina vänner samt övrig släkt & familj
Mina sponsorer och samarbetspartners